سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هر کس از حلال خورد، دلش صاف و نازک و چشمانش اشک آلود شود و برای دعایش حجابی نباشد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
جمعه 89 اردیبهشت 24 , ساعت 6:12 عصر
 


رییس فدراسیون فوتبال گفت: فدراسیون در بازگرداندن غلامحسین پیروانی مستقل عمل کرد و تحت تاثیر هیچ نهادی نبود.

علی کفاشیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در رابطه با بازگرداندن غلامحسین پیروانی به عنوان سرمربی‌ تیم ملی امید که پس از جلسه پنجشنبه و پس از آن ملاقات با علی سعیدلو رییس سازمان تربیت بدنی صورت گرفت، اظهار کرد: ما برای تیم امید برنامه بلندمدت داشتیم و زمانی که غلامحسین پیروانی را برای این سمت انتخاب کردیم، طبق همین نگاه عمل کردیم. او یک سال کارش را انجام داد. هرچند نتوانستیم بازی‌های تدارکاتی خوبی را برای تیم امید فراهم کنیم. در ادامه هم تمایل به ادامه‌ی همکاری با وی را داشتیم تا طبق برنامه عمل کنیم اما او به دلیل اختلافاتی که برای تمدید قراردادش به وجود آمده بود، قهر کرد اما من همیشه گفته بودم که پیروانی بهترین گزینه هدایت تیم امید است.

وی افزود: پیروانی باید کارش را در تیم امید ادامه می‌داد. اما با توجه به این که احتمال دادیم که او نمی‌خواهد دیگر به تیم امید برگردد با گزینه‌های دیگری هم صحبت کردیم. بنابراین جلسه‌ای را پنج شنبه در حضور پیروانی برگزار کردیم و از او گله کردم که چرا از تیم امید رفت، او علت این جدایی را مشکلاتی که وجود داشت و نیز نارضایتی کمیته ملی المپیک از تمدید قراردادش مطرح کرد اما ما هماهنگی‌های لازم را انجام دادیم و شخصا با بهرام افشارزاده دبیرکل کمیته ملی المپیک صحبت کردم، او نیز قبول کرد که پیروانی در راس کار باشد. در هر صورت جلسه‌ی خوبی با پیروانی داشتیم و برای مصلحت تیم امید تصمیم بر این شد که پیروانی دوباره کارش را در این تیم ادامه دهد.

کفاشیان همچنین تاکید کرد: فدراسیون فوتبال در انتخاب پیروانی و بازگرداندن او به تیم امید مستقل عمل کرد و تحت تاثیر هیچ نهاد دیگری نبود و در آینده هم تصمیماتش در این رابطه چنین خواهد بود. سعیدلو در جلسه پنج شنبه تاکید کرد که فدراسیون کارش را خودش انجام دهد و با صراحت و به صورت مستقل امور را پیگیری کند. او همچون گذشته از وضعیت فدراسیون هم حمایت کرد که جای تشکر دارد.

رییس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که آیا اختلافات مالی بر سر قرارداد پیروانی حل شد به ایسنا، گفت: مسائل مالی برای پیروانی اهمیتی نداشت و او در جلسه پنج شنبه هم بر این نکته تاکید کرد. شرایط مطرح شده از سوی فدراسیون یکی از دلایل دلخوری‌های او بود. قرار شد تا مسائل مالی این قرارداد هم به گونه‌ای منصفانه اعمال شود و ما قرارداد را طی روزهای آتی با او ببندیم. تنها مدت قرارداد می‌ماند که آن هم قرار شد تا بازی‌های مقدماتی المپیک باشد. هرچند مسابقه‌های آسیایی گوانگجو ارزیابی کار ماست و نتیجه‌گیری در این رقابت‌ها هم برایمان اهمیت زیادی دارد. پس از پایان این رقابت‌ها ما عملکرد تیم امید را ارزیابی خواهیم کرد و شرایط آن زمان می‌تواند در تصمیم‌گیری‌های بعدی اثرگذار باشد. سازمان تربیت بدنی هم هیچ وقت از شخص خاصی برای حضور در راس کادر فنی تیم امید صحبت نکرد و تاکید کرده که از تصمیم‌های فدراسیون حمایت می‌کند.

کفاشیان همچنین درباره دستاورد بازدید نمایندگان AFC از باشگاه‌های ایرانی گفت: این بازرسان از امکانات باشگاه‌های ایرانی و شرایط آنها دیدن کردند و تمام ارزیابی‌هایشان را در قالب گزارشی کامل تنظیم کردند. آنچه از دستاورد سفر آنها می‌دانم این است که ارزیابی‌شان از باشگاه‌های ما نسبت به بازرسی در دوره قبلی بهتر بوده و ظاهرا رشد خوبی را در باشگاه‌های ما دیده‌اند. آنها بر این مساله تاکید کرده و ما امیدواریم در تصمیم‌گیری‌های بعدی AFC نیز لحاظ شود، البته این به معنی قطعی بودن حفظ 4 سهمیه ایران برای لیگ قهرمانان آسیا نیست چرا که چندین کشور صلاحیت حضور در این رقابت‌ها را بر اساس معیارهای AFC پیدا کرده‌اند و با توجه به ثابت بودن تعداد تیم‌های شرکت کننده در این مسابقه‌ها باید سهمیه‌هایی از برخی کشورها حذف شود. در این شرایط ممکن است ایران رشد 30 درصدی داشته اما کشوری دیگر که به اندازه ما سهمیه دارد، 50 درصد رشد کرده باشد. آن جاست که از سهمیه‌های ما کسر خواهد شد. عکس این قضیه نیز وجود دارد که ما رشد بیشتری نسبت به رقبای‌مان داشته باشیم و سهمیه‌ای از ما کم نشود.

کفاشیان همچنین گفت: نمایندگان فیفا نیز از شرایط فوتبال ما و عملکرد فدراسیون گزارشی کامل ارائه کردند و در آن آمده است که فدراسیون فوتبال ایران بر اساس اهداف ترسیم شده‌اش به خوبی جلو می‌رود. یک سری موارد هم می‌ماند که پس از جام جهانی و در حین بازدید سب بلاتر رییس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) از ایران مطرح و حل خواهد شد.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ